Wat gebeurt er als ik iets wijzig dat al is goedgekeurd
De stukken gaan terug naar «Te beoordelen».
Bewerk je een banner waarvan de stukken goedgekeurd waren of in beoordeling stonden, dan gaan die stukken naar Te beoordelen. Ze moeten opnieuw worden goedgekeurd.
Opmerking. Dat is bewust: wat met goedkeuring wordt geëxporteerd, is altijd wat is goedgekeurd.
Was dit artikel nuttig?
Gerelateerde artikelenHoe exporteer ik een .zip